Om Smart Inredning

Smart Inredning är det flexibla snickeriet som tillverkar inredningssnickerier för både offentliga och privata miljöer. Våra kunder utgörs bland annat av inredningsfirmor, arkitektbyråer samt privatpersoner. Vår erfarenhet och kompetens gör oss till den självklara samarbetspartnern för dig som kräver kvalitet på såväl tjänster som produkter.

I vår verkstad möts människa och maskin. Gediget hantverkskunnande kombinerat med modern produktionsteknik ger oss stor flexibilitet att genomföra såväl större avancerade inredningsprojekt och mer traditionella snickeriarbeten. Komplexa inredningsuppdrag är en av våra specialiteter.

Vi har en modern och välutrustad maskinpark som även ger möjlighet till effektiv serietillverkning. Med hjälp av CAD/CAM-teknik kan vi ta fram tillverkningsunderlag från digital ritning och överföra det direkt till maskin. Det minimerar tiden för produktionsberedning och effektiviserar tillverkningsprocessen. NC-styrda maskiner och egen lackeringsutrustning gör att vi har kontroll över hela produktionskedjan, från materialval till slutfinish.