Lackerare inredningssnickeri sökes

Vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet av lackering av inredningssnickeri.
Vi tror att du har en bra bakgrund inom lackering av inredningssnickerier, men vi värdesätter också om du har erfarenhet från möbelsnickeri- eller finsnickeri eftersom ett mindre företag behöver flexibla medarbetare som kan rycka in där det finns behov. Det är ett krav att du kan kommunicera på svenska eller engelska.

Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt.

För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult:

Jan Calvert
jan@smartinredning.se

Välkommen att höra av dig

 

Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri med bred kundbas med arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi har nyligen flyttat till vår nybyggda fabrik i Kungälv och där vi har en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier.