Kvalitet och flexibilitet är den värdegrund vi jobbar efter

Smart Inredning är historien om två entreprenörer med passion för trä och snickerier. Johan Calvert och Calle Lundell träffades i samband med sin möbelsnickarutbildning i mitten på 90-talet. 1998 startade man sitt företag i en lokal på Ringön i Göteborg. 

Idag, har verksamheten flyttat in i en egen stor tillverkningshall utanför Kungälv. Den moderna, välutrustade maskinparken möjliggör stor flexibilitet och även effektiv serietillverkning.

Uppdragsgivare är såväl inredningsfirmor och arkitektbyråer som direkta slutanvändare exempelvis butiker, restauranger och kontor. Här finns också en stor erfarenhet av legotillverkning, dvs kortare eller längre serier av ”återkommandeprodukter” eller komponenter. 

Även privatpersoner som uppskattar ett gediget hantverk och kvalitet väljer ofta Smart Inredningar som samarbetspartner. 

Calle Lundell och Johan Calvert
Gediget hantverkskunnande kombinerat med den senaste produktionstekniken
Med hjälp av CAD/CAM-teknik tas tillverkningsunderlag fram från digital ritning och överförs direkt till maskin, vilket minimerar tiden för produktionsberedning och effektiviserar tillverkningsprocessen. NC-styrda maskiner och egen lackeringsanläggning garanterar kontroll över hela produktionskedjan från materialval till slutfinish.